Poziv za saradnju – stručnjak iz prakse iz oblasti psiholoških nauka

Date:

Thursday, June 11, 2020 - 09:45

Stručnjak iz prakse iz oblasti psiholoških nauka (m/ž)

Poziv za saradnju – stručnjak iz prakse iz oblasti psiholoških nauka

Internacionalnalnom univerzitetu u Sarajevu (IUS) radi planiranja i širenja obrazovnih aktivnosti potreban je veći broj saradnika sa iskustvom u sljedećim oblastima:

Statistika u psihologiji

Organizacijska psihologija

Psihometrija

Eksperimentalna psihologija

Metode istraživanja

Adolescentna psihologija

Psihodijagnostika

Historija i drugi pravci u psihologiji


 

Visokoobrazovni proces na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu (IUS) ostvaruje se kroz realizaciju naučnih i umjetničkih studijskih programa na svih pet fakulteta koji se međusobno prožimaju, omogućavajući tako simbiozu tradicionalnih i savremenih disciplina. IUS podstiče, promovira i realizira akademsku, kulturnu i društvenu saradnju sa brojnim domaćim, regionalnim i međunarodnim univerzitetima srodne orijentacije.

Univerzitet pohađaju studenti iz preko 55 zemalja svijeta, a trenutno akademsko osoblje dolazi iz preko 20 različitih zemalja. Nastava se izvodi na engleskom jeziku a nastavni kadar je prema planovima i projektima uključen u akademske, kulturne i društvene tokove, kako na domaćem tako i na regionalnom i međunarodnom nivou akademske zajednice i društva u cjelini.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate/kandidatkinje da pošalju propratno pismo i biografiju na oaydin@ius.edu.ba (uz cc na deanfass@ius.edu.ba i rectorate@ius.edu.ba).

Vaša aplikacija će biti čuvana kao najstroža poslovna tajna. Poželjno je ali ne i presudno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Neblagovremene i nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje. Više informacija možete pronaći na web stranici https://psy.ius.edu.ba/

Samo odabrani kandidati prilikom selekcije će biti kontaktirani i pozvani na razgovor i upoznavanje, kandidate koji kroz svoju biografiju prezentiraju vještine i radno iskustvo, prema gore navedenom.

Ovaj poziv je objavljen na mojposao.ba kao i na oglasnoj ploči Internacionalnog univerziteta u Sarajevu i ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja oglasa ili do popune planiranih potreba na Odsjeku za psihologiju Fakulteta umjetnosti i društvenih nauka Internacionalnog univerziteta u Sarajevu.

Lokacija: Sarajevo

 

  • English
  • Bosanski
  • Türkçe

Announcements

14 October

30 July

21 January

19 January

15 January

14 January

31 December

18 December

14 December

11 December

10 December

04 December